“Ik heb mijn NewFysic traject als een life changer ervaren.”

21 juni 2022

“Ik heb mijn NewFysic traject als een life changer ervaren.”

Irma: “Ik was altijd al een kilo of 8 te zwaar maar vond dat niet echt een probleem, ik accepteerde het gewoon. Ik wilde het liefst wel afvallen maar deed hier niets voor. Na een chemoperiode, gecombineerd met de overgang was er nog zo’n 6 kilo extra bij. Ik heb toen zelf geprobeerd om een paar kilo af te vallen, maar helaas zonder resultaat.

Via een vriend leerde ik coach Jolanda van NewFysic Rotterdam kennen. Zij heeft mij uitgebreid geïnformeerd over NewFysic, maar ik zocht natuurlijk wel iets bij mij in de buurt. Toen bleek dat er ook een NewFysic vestiging bij mij om de hoek in Breda zat! Dit kon geen toeval zijn.

Zo startte ik bij mijn coach Elma van Leeuwen bij NewFysic Breda. Zij gaf me houvast en motiveerde me om door te zetten. Ik heb mijn NewFysic traject dan ook als een life changer ervaren, met weinig downs en vooral heel veel ups. Ik ben uiteindelijk 17 kg afgevallen in 5 maanden tijd.

Ik heb nu ook veel meer energie dan eerst en het fijne is dat ik gewoon lekker kan blijven eten. Mijn favoriete NewFysic recept is de pasta funghi.

Ik kan NewFysic echt bij iedereen aanraden en dat doe ik ook!”

 

Wil jij, net als Irma, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een gratis intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen