Aantal personen
2
2
Bereidingstijd
20 minuten
20 minuten
Ingrediënten
200 gram mango, uit diepvries
8 eetlepels magere kwark
0.25 Bosje verse basilicum, en extra voor garnering
100 milliliter magere melk
1 eieren, losgeklopt
1 theelepel speculaaskruiden
1 theelepel zoetstof
4 kleine sneetjes volkorenbrood
1 eetlepel Olijfolie
12 frambozen
8 eetlepels magere kwark
0.25 Bosje verse basilicum, en extra voor garnering
100 milliliter magere melk
1 eieren, losgeklopt
1 theelepel speculaaskruiden
1 theelepel zoetstof
4 kleine sneetjes volkorenbrood
1 eetlepel Olijfolie
12 frambozen
Benodigdheden
Keukenmachine
Koekenpan
Bereidingswijze:
1. Doe de mango samen met de helft van de kwark en de basilicumblaadjes in de keukenmachine en maal glad. Bewaar zolang in de vriezer.
2. Doe de melk, het ei, de speculaaskruiden en zoetstof in een diep bord. Week de sneetjes volkorenbrood erin
3. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de sneetjes brood in ongeveer 4 minuten aan beide kanten goudbruin en krokant.
4. Smeer de sneetjes brood in met de rest van de kwark, verdeel de frambozen erover en schep er een bolletje mango-ijs op. Garneer eventueel met fijngehakt (of kleine blaadjes) basilicum.
1. Doe de mango samen met de helft van de kwark en de basilicumblaadjes in de keukenmachine en maal glad. Bewaar zolang in de vriezer.
2. Doe de melk, het ei, de speculaaskruiden en zoetstof in een diep bord. Week de sneetjes volkorenbrood erin
3. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de sneetjes brood in ongeveer 4 minuten aan beide kanten goudbruin en krokant.
4. Smeer de sneetjes brood in met de rest van de kwark, verdeel de frambozen erover en schep er een bolletje mango-ijs op. Garneer eventueel met fijngehakt (of kleine blaadjes) basilicum.