Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Afvallen met NewFysic

Voor een langdurig resultaat

Hoogwaardige supplementen

De basis van NewFysic zijn de hoogwaardige supplementen. Deze dienen als aanvulling op jouw dagelijkse voeding en zijn er om het afvalproces te stimuleren en makkelijker te maken.

Bekijk alle supplementen

Coaching

Onze coaches zijn er om jou te helpen en te adviseren! Ze luisteren, inspireren en motiveren jou om weer de beste versie van jezelf te worden. En samen gaat echt makkelijker dan alleen.

Voedingsproductplan

Het voedingsproductplan dient als richtlijn voor hoe je de supplementen van NewFysic dient te gebruiken en wat je dagelijks mag en kan eten om jouw doelen te behalen.

Een gezond gewicht
begint bij een
gezonde leefstijl

NewFysic bestaat uit een traject van vier verschillende fases waarin afvallen én op gewicht blijven centraal staat. Bij iedere fase horen andere supplementen en staat het aanleren en behouden van een gezonde leefstijl centraal. Door middel van een uitgebreide intake bepaal jij samen met de coach, jouw doelen. Een op maat gemaakt voedingsproductplan, voorzien van de juiste ondersteunende supplementen, wordt opgesteld en afgestemd op jouw lichaam en leefsituatie. Samen gaan we op weg naar een gezond gewicht!

Start nu

Hoe werkt het programma?

Fase 1. Reset

Voedingsproductplan voor één week met de focus op een fysieke en mentale detox.

Lees meer

Fase 2. Regular

Voedingsproductplan met de focus op afvallen tot het gewenste gewicht bereikt is en het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.

Lees meer

Fase 3. Switch

Voedingsproductplan van twee weken voor wanneer het doel is bereikt, met de focus op gewichtsbehoud, afbouw van supplementen en opbouw van de calorie inname.

Lees meer

Fase 4. Balance

Voedingsproductplan voor onbepaalde tijd met de focus op het behouden van een langdurig gezond gewicht.

Lees meer

Optioneel: BackOnTrack

Voedingsproductplan voor vier weken met de focus op een herstart van het afvaltraject.

Lees meer
Start nu