
Opwarmen in de oven
Elke diepvriesmaaltijd in ons assortiment kan in de oven opgewarmd worden, zonder vooraf te ontdooien. Het heeft alleen wat meer tijd nodig. Als vuistregel heeft een portie van 500 gram ongeveer 45 minuten nodig op 175 graden. Het volledige bakje is ovenbestendig tot een temperatuur van 180 graden. Afhankelijk van de diepvriesmaaltijd kan je deze opwarmen mét of zonder deksel. Voor maaltijden die krokant en goudbruin op zijn lekkerst zijn, zoals een lasagne, wordt geadviseerd om de deksel te verwijderen. Voor een smeuïge risotto kan je beter de deksel laten zitten zodat deze gaar gestoomd wordt. Je hoeft geen gaatjes in de deksel te prikken. Vergeet tussendoor niet even te roeren, zodat de kern goed verwarmd wordt.
Naar de FAQ
Opwarmen in de Magnetron
Elke diepvriesmaaltijd in ons assortiment kan in de magnetron opgewarmd worden, zonder vooraf te ontdooien. Het heeft alleen wat meer tijd nodig.
In een oven krijgt alles wat er in staat merendeel dezelfde hitte over zich heen vanuit de buitenkant. Bij de magnetron werkt dit iets anders. Hier komt meer toelichting bij kijken, vandaar dat we hier speciaal een FAQ voor hebben opgesteld.
Naar de FAQ