Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Baby Romaine sla gevuld met gamba’s, basilicum crème en groene kruiden

15 minuten

Hapjes

Vis

4 personen
Gemiddeld
BackOnTrack

Let op, je bekijkt een recept van de back-on-track fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Voor de dressing:

Voor de basilicumcrème:

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Meng voor de basilicumcrème alle ingrediënten in een kom. Breng op smaak met zout en peper. Zet afgedekt in de ijskast.

  2. Doe voor de dressing ook alle ingrediënten in een kom en meng het geheel goed. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de gamba’s op hoog vuur kort totdat ze gaar zijn. Voeg halverwege de knoflook toe en bestrooi met peper en zout. Haal wanneer de gamba’s gaar zijn, de pan van het vuur en bestrooi met 2 eetlepels citroensap.

  4. Breek acht slabladeren van de krop en zorg dat ze schoon en droog zijn. Hak de dille en peterselie grof

  5. Leg de slabaderen op een bord en doe een beetje dressing in de holtes van de bladeren. Leg in elk blad een gamba en schep er een beetje
    basilicumcrème op. Garneer met dille, peterselie en de overige basilicum.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Fem

MultiV Fem

Hoogwaardige en optimaal gebalanceerde multi

€ 25,75

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 3,95