Baby Romaine sla gevuld met gamba’s, basilicum crème en groene kruiden
15 minuten
Hapjes
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Meng voor de basilicumcrème alle ingrediënten in een kom. Breng op smaak met zout en peper. Zet afgedekt in de ijskast.
Doe voor de dressing ook alle ingrediënten in een kom en meng het geheel goed. Breng op smaak met zout en peper.
Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de gamba’s op hoog vuur kort totdat ze gaar zijn. Voeg halverwege de knoflook toe en bestrooi met peper en zout. Haal wanneer de gamba’s gaar zijn, de pan van het vuur en bestrooi met 2 eetlepels citroensap.
Breek acht slabladeren van de krop en zorg dat ze schoon en droog zijn. Hak de dille en peterselie grof
Leg de slabaderen op een bord en doe een beetje dressing in de holtes van de bladeren. Leg in elk blad een gamba en schep er een beetje
basilicumcrème op. Garneer met dille, peterselie en de overige basilicum.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.