Knapperige quinoa met perzik & kwark
Bereidingstijd 15-20 minuten Oventijd 30-40 minuten minuten
Ontbijt
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Kook de quinoa volgens de instructies op de verpakking. Giet af in een vergiet en laat de quinoa goed uitlekken – druk nog een beetje aan met een lepel om het meeste vocht eruit te krijgen.
Verdeel de quinoa in een dunne laag over de met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de koekkruiden en schep om. Schuif de bakplaat in de oven en bak de quinoa in 30-40 minuten krokant – schep om de 10 minuten even om.
Snijd intussen de perziken in vieren, verwijder de pit en halveer de parten. Leg de perzikpartjes de laatste 10 minuten in de oven, naast de quinoa.
Schep de kwark in kommen, bestrooi elk bakje met de quinoa en verdeel de warme perzik erover. Rasp tot slot een beetje van de gele schil van de citroen erover.
Tip: Je hoeft de perzik niet per se in de oven te bakken, je kunt hem ook rauw toevoegen.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.