Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Knapperige quinoa met perzik & kwark

Bereidingstijd 15-20 minuten Oventijd 30-40 minuten minuten

Ontbijt

Vegetarisch

4 personen
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

bakplaat

bakpapier

vergiet

rasp

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. Kook de quinoa volgens de instructies op de verpakking. Giet af in een vergiet en laat de quinoa goed uitlekken – druk nog een beetje aan met een lepel om het meeste vocht eruit te krijgen.

  3. Verdeel de quinoa in een dunne laag over de met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de koekkruiden en schep om. Schuif de bakplaat in de oven en bak de quinoa in 30-40 minuten krokant – schep om de 10 minuten even om.

  4. Snijd intussen de perziken in vieren, verwijder de pit en halveer de parten. Leg de perzikpartjes de laatste 10 minuten in de oven, naast de quinoa.

  5. Schep de kwark in kommen, bestrooi elk bakje met de quinoa en verdeel de warme perzik erover. Rasp tot slot een beetje van de gele schil van de citroen erover.

  6. Tip: Je hoeft de perzik niet per se in de oven te bakken, je kunt hem ook rauw toevoegen.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MenoFysic

MenoFysic

Voor vrouwen van 40+

€ 30,50

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 3,95