Welkom terug!

We zien dat je op dit moment geen actieve klant bent bij NewFysic. Wil jij weer toegang tot de jouw favoriete NewFysic-proof recepten, persoonlijke weekmenu’s en het boodschappenboekje om de gezonde NewFysic leefstijl vast te blijven houden of de draad weer op te pakken? Maak dan een afspraak bij jouw (online) coach en/ of koop één van onze producten.

coaching

Weging inplannen

Ben jij om welke reden dan ook even uit de NewFysic flow geraakt, maar wil jij graag de draad weer oppakken met behulp van onze coaches? Je bent altijd van harte welkom! Maak een afspraak voor een weging en bereik je ideale streefgewicht. We doen het samen.

Afspraak maken
supplementen

Supplementen kopen

Iedere leefstijl heeft baat bij ondersteunende supplementen, of je nu wilt afvallen of dat je al een gezond leefpatroon hanteert. De natuurlijke NewFysic supplementen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen o.a. voor een efficiëntere vetstofwisseling, spierbehoud, een goede gemoedstoestand en meer energie.

 

 

Bekijk producten
online-coaching

NewFysic Online

Wil jij herstarten maar is er bij jou geen NewFysic vestiging in de buurt of volg je het programma toch liever online? Geen probleem! Ook de NewFysic online coaches staan natuurlijk graag voor jou klaar.

Online afspraak maken