Clubsandwich met zalm en dille-Hüttenkäsespread
15 minuten
Lunch
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Smeer de sneetjes brood in met de olijfolie. Rooster ze in een grillpan, broodrooster of op 180°C in de oven.
Pel intussen de ui en snijd hem in dunne ringen. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in dunne plakjes. Snijd de augurk ook in dunne plakjes. Snijd de snackkomkommers in dunne plakjes of schaaf er met behulp van een kaasschaaf dunne linten van.
Hak voor de spread de kappertjes, het bieslook en de dille fijn. Doe ze samen met de komijn, Hüttenkäse en het citroensap in een kommetje en roer door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Halveer de sneetjes geroosterd brood. Smeer een flinke eetlepel van de hüttenkäsespread op een snee, gevolgd door wat sla en een plak gerookte zalm. Besprenkel met een klein beetje citroensap en bestrooi met zout en peper. Verdeel er wat ui, radijs, augurk en komkommer over.
Smeer weer een flinke eetlepel van de hüttenkäsespread op een snee brood en leg deze met de spread naar boven op de sandwich. Verdeel er wat sla over, beleg met een plak gerookte zalm en besprenkel met wat citroensap. Bestrooi de zalm met zout en peper en beleg weer met wat ui, radijs, augurk en komkommer. Leg er tot slot nog een sneetje geroosterd brood op.
Herhaal dit voor de tweede clubsandwich en steek in ieder een satéprikker om ze staande te houden.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.