Frisse venkelsalade met sinaasappel en Hollandse garnalen
20 minuten
Lunch
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwijder de buitenste bladeren, de harde kern en onderkant van de venkel. Schaaf de venkel met een mandoline in flinterdunne plakjes. Heb je geen mandoline? Je kunt de venkel ook in heel dunne plakjes snijden met een groot, scherp mes.
Pel 1 sinaasappel en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Rasp de schil van de andere sinaasappel en pers het vruchtvlees uit. Meng de rasp en het sap met de knoflook en olijfolie.
Verdeel de venkel, rucola, sinaasappelplakjes en radijs over een grote schaal. Verdeel de Hollandse garnalen erover en bedruppel met wat dressing. Bestrooi rijkelijk met tuinkers en breng op smaak met peper.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.