Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Frisse venkelsalade met sinaasappel en Hollandse garnalen

20 minuten

Lunch

Vis

2 personen
Gemiddeld
BackOnTrack

Let op, je bekijkt een recept van de back-on-track fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

mandoline (optioneel)

citruspers

rasp

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwijder de buitenste bladeren, de harde kern en onderkant van de venkel. Schaaf de venkel met een mandoline in flinterdunne plakjes. Heb je geen mandoline? Je kunt de venkel ook in heel dunne plakjes snijden met een groot, scherp mes.

  2. Pel 1 sinaasappel en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Rasp de schil van de andere sinaasappel en pers het vruchtvlees uit. Meng de rasp en het sap met de knoflook en olijfolie.

  3. Verdeel de venkel, rucola, sinaasappelplakjes en radijs over een grote schaal. Verdeel de Hollandse garnalen erover en bedruppel met wat dressing. Bestrooi rijkelijk met tuinkers en breng op smaak met peper.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Max

MultiV Max

Hoogwaardige en optimaal gebalanceerde multi

€ 25,75

Purify 500ml

Purify 500ml

Weg met de afvalstoffen!

€ 27,50