Zomerse paprikasoep
25 minuten
Lunch
Veganistisch, Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Pel de ui en knoflook en hak ze fijn. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten uit de paprika’s en snijd ze in grove stukken. Verwijder de stugge draden van de stengels bleekselderij en snijd ze in halve maantjes. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten uit de rode peper en snijd hem in ringetjes.
Verwarm de olijfolie in een soeppan en fruit de ui en knoflook. Voeg dan de paprika, bleekselderij en rode peper toe en bak al omscheppend 5 minuten mee op laag vuur.
Schenk de bouillon in de pan en breng het mengsel aan de kook op middelhoog vuur. Draai dan het vuur laag en laat 10 minuten zachtjes koken met het deksel op de pan.
Halveer intussen de cherrytomaatjes.
Schenk de soep in een blender of keukenmachine, samen met het basilicum en de balsamicoazijn. Mix tot een gladde soep en breng op smaak met zout en peper.
Schenk de soep in kommen en garneer met de cherrytomaatjes, tuinkers en wat cayennepeper. Serveer samen met de crackers.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.