Komkommer-slasoep met rivierkreeftjes
30 minuten
Lunch
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui 3-4 minuten.
Snijd een stuk van 4 cm van de komkommer en snijd in kleine blokjes (Ã 1 cm). Snijd de rest van de komkommer in vieren en vervolgens in grove stukken.
Voeg de komkommer en sla toe aan de ui in de pan en bak 2-3 minuten. Schenk dan de bouillon erbij en laat 15 minuten zachtjes koken op laag vuur. Voeg de laatste 3 minuten de Provençaalse kruiden, wat zout en peper toe.
Pureer de soep met een staafmixer. Verdeel de soep over 2 kommen en garneer met de komkommerblokjes, rivierkreeftjes en chiliolie.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.