Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Rijstsalade met biefstuk

15 minuten

Lunch

Vlees

2 personen
Gemiddeld
Balance

Let op, je bekijkt een recept van de balance fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

koekenpan

aluminiumfolie

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Voeg 4-5 minuten voor het einde van de kooktijd de haricots verts toe.

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de biefstuk 1-2 minuten per kant (afhankelijk van de dikte). Haal uit de pan en laat 2 minuten rusten onder aluminiumfolie.

  3. Giet de rijst en haricots verts af en spoel af onder koud stromend water.

  4. Snijd de biefstuk in reepjes.

  5. Doe de rijst, haricots verts, komkommerlinten, sesamolie en munt in een kom en schep om.

  6. Verdeel de rijstsalade over 2 borden en leg de biefstukreepjes erbovenop. Breng op smaak met zout en peper.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 21,25

MultiV Max +

MultiV Max +

Krachtige ondersteuning

€ 25,75