Rijstsalade met biefstuk
15 minuten
Lunch
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Voeg 4-5 minuten voor het einde van de kooktijd de haricots verts toe.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de biefstuk 1-2 minuten per kant (afhankelijk van de dikte). Haal uit de pan en laat 2 minuten rusten onder aluminiumfolie.
Giet de rijst en haricots verts af en spoel af onder koud stromend water.
Snijd de biefstuk in reepjes.
Doe de rijst, haricots verts, komkommerlinten, sesamolie en munt in een kom en schep om.
Verdeel de rijstsalade over 2 borden en leg de biefstukreepjes erbovenop. Breng op smaak met zout en peper.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.