Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Springrolls met pittige dip

20-25 min minuten

Lunch

Vis

2 personen
Gemiddeld

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Voor de dipsaus:

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Begin met de dipsaus. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten van de rode peper en snijd hem heel fijn. Meng de peper met de rest van de ingrediënten en zet zolang apart (laat de smaken minimaal 10 minuten op elkaar inwerken).

  2. Breng intussen een pan water aan de kook en kook de vermicelli volgens de instructies op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken.

  3. Halveer de komkommer in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd in dunne reepjes.

  4. Schil en verwijder de pit van de mango en snijd het vruchtvlees in reepjes.

  5. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in dunne plakjes.

  6. Wil je een visvariant maken? Verhit dan de olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook 2-3 minuten. Voeg de garnalen toe en bak ze in 3-5 minuten gaar, dit hangt af van de dikte.

  7. Dompel een rijstvel in een grote kom met lauwwarm water. Schud het een beetje droog en leg het op een schone theedoek.

  8. Verdeel er plakjes radijs over en bestrooi met sesamzaad. Leg er een beetje rodekool bij. Verdeel dan wat van de rest van de ingrediënten over de onderste helft van het blad: de vermicelli, komkommer, mango, taugé, koriander en eventueel de garnalen.

  9. Klap het rijstvel dubbel en vouw beide zijden naar binnen. Rol voorzichtig maar stevig op. Herhaal met de rest van de rijstvellen.

  10. Serveer de springrolls samen met de pittige dip.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 20,00

€ 17,00

Great Hair

Great Hair

For Woman

€ 19,50