Tomaten-broodsoep
30 minuten
Lunch
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Snijd het brood in blokjes van 1 cm en verdeel ze over de bakplaat. Schep om met de helft van de olijfolie. Rooster het brood 5 minuten in de oven, schep dan om en rooster nog 4-5 minuten.
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een soeppan en fruit de ui en knoflook 2-3 minuten. Voeg de tomatenpuree toe en bak 1-2 minuten mee.
Voeg 300 ml water toe, de melk, tomaten, aubergine, bouillonblokjes en de peterselie. Breng aan de kook, draai het vuur laag en laat ongeveer 10 minuten zachtjes koken.
Voeg nu het geroosterde brood toe en kook 5 minuten mee, tot het zacht wordt. Roer regelmatig.
Schep de soep in kommen, proef en breng eventueel op smaak met zout. Garneer met de pompoenpitten en bestrooi tot slot met wat versgemalen zwarte peper.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.