Pita met geroosterde bloemkool
20 (20 min oventijd, 20 min wachttijd) minuten
Lunch
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Verdeel de bloemkoolroosjes over de met bakpapier beklede bakplaat en schep om met de olijfolie, het venkelzaad, kurkuma- en chilipoeder. Bestrooi met wat zout en peper. Rooster de bloemkool in ongeveer 20 minuten gaar. Laat afkoelen.
Rooster de pitabroodjes volgens de instructies op de verpakking.
Meng de veldsla, edamamebonen, komkommer en cherrytomaatjes. Schep om met de afgekoelde bloemkoolroosjes.
Snijd de pitabroodjes open en besmeer met de hummus. Vul met de salade en top af met de kwark. Garneer met de pompoenpitten.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.