Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Pita met geroosterde bloemkool

20 (20 min oventijd, 20 min wachttijd) minuten

Lunch

Vegetarisch

2 personen
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Bakplaat

Bakpapier

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. Verdeel de bloemkoolroosjes over de met bakpapier beklede bakplaat en schep om met de olijfolie, het venkelzaad, kurkuma- en chilipoeder. Bestrooi met wat zout en peper. Rooster de bloemkool in ongeveer 20 minuten gaar. Laat afkoelen.

  3. Rooster de pitabroodjes volgens de instructies op de verpakking.

  4. Meng de veldsla, edamamebonen, komkommer en cherrytomaatjes. Schep om met de afgekoelde bloemkoolroosjes.

  5. Snijd de pitabroodjes open en besmeer met de hummus. Vul met de salade en top af met de kwark. Garneer met de pompoenpitten.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Mood&Energy

Mood&Energy

Mood en Energy

€ 21,50

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 4,25