Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Ei-aspergesalade op toast

20 minuten

Lunch

Vegetarisch

2 personen

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

schuimspaan

vergiet

broodrooster

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Breng een pan water aan de kook, draai het vuur lager en kook de eieren 9-10 minuten. Haal de eieren met een schuimspaan uit de pan, spoel ze af en pel ze. Laat de eieren afkoelen.

  2. Blancheer in het water de groene asperges 2-3 minuten. Giet af in een vergiet, spoel ze koud en laat goed uitlekken.

  3. Rooster intussen het brood in een broodrooster (het kan ook in een pan of in de oven).

  4. Hak de eieren in grove stukken, doe ze in een kom en voeg het bieslook, de sjalot, kappertjes, tomaatjes, olijfolie, yoghurt en asperges toe. Schep goed om en breng op smaak met zout en peper.

  5. Verdeel de veldsla over het geroosterd brood, gevolgd door de eier-aspergesalade en garneer met de dille.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Super Q10

Super Q10

Vermindert de tekenen van het ouder worden

€ 20,50

Crackers Pompoen

Crackers Pompoen

Pompoen

€ 3,95