Ei-aspergesalade op toast
20 minuten
Lunch
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Breng een pan water aan de kook, draai het vuur lager en kook de eieren 9-10 minuten. Haal de eieren met een schuimspaan uit de pan, spoel ze af en pel ze. Laat de eieren afkoelen.
Blancheer in het water de groene asperges 2-3 minuten. Giet af in een vergiet, spoel ze koud en laat goed uitlekken.
Rooster intussen het brood in een broodrooster (het kan ook in een pan of in de oven).
Hak de eieren in grove stukken, doe ze in een kom en voeg het bieslook, de sjalot, kappertjes, tomaatjes, olijfolie, yoghurt en asperges toe. Schep goed om en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de veldsla over het geroosterd brood, gevolgd door de eier-aspergesalade en garneer met de dille.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.