Schuimomelet met lentegroente
30 minuten
Lunch, Ontbijt
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Splits de eieren en doe 2 van de eidooiers in een kom (de derde eidooier gebruik je niet) en de eiwitten in een andere kom.
Klop met een elektrische mixer de eidooiers in 2-3 minuten luchtig.
Klop met schone gardes de eiwitten stijf, tot er pieken ontstaan.
Roer het bieslook, de sjalot en melk door de eidooiers en breng op smaak met zout en peper. Spatel vervolgens voorzichtig het eiwit erdoor.
Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak het eimengsel met het deksel op de pan 10-15 minuten, tot het ei gestold is.
Snijd intussen de onderste harde uiteindes van de groene asperges en schaaf de stelen in lange linten.
Verhit de andere helft van de olijfolie in een grote koekenpan en bak de aspergelinten en spinazie, tot de spinazie is geslonken.
Haal de schuimomelet uit de pan en beleg met het asperge-spinaziemengsel, radijsjes en tuinkers. Breng op smaak met versgemalen peper.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.