Portobelloburger met zalm
20 minuten
Lunch
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Smeer de portobello’s in met de sojasaus en de helft van de olijfolie. Verhit een grillpan en bak de portobello’s mooi goudbruin en gaar.
Sprenkel intussen het citroensap over de zalmfilets en bestrooi met zout en peper. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de zalmfilets 6-7 minuten, tot ze gaar zijn – draai ze halverwege om.
Meng de blokjes mango met de Griekse yoghurt en dille, plus wat zout en peper naar smaak.
Schep het meeste van het mango-yoghurtmengsel op 2 portobello’s. Beleg met de spinazie, gevolgd door een zalmfilet en uienringen. Eindig met de rest van het mango-yoghurtmengsel en een portobello. Steek er een prikker in en klaar is je gezonde burger!
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.