Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Wraps met wortelspread en bloemkoolroosjes

35 minuten

Lunch

Vegetarisch

2 personen
Gemiddeld

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

knoflookpers

bakplaat

bakpapier

keukenmachine

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. Verdeel de wortels over de bakplaat en besprenkel met de helft van de olijfolie. Strooi het venkelzaad erover en breng op smaak met zout en peper. Rooster ze 10 minuten in de oven.

  3. Schep de bloemkoolroosjes om met de rest van de olijfolie en kurkuma en leg ze naast de wortels in de oven. Rooster de wortels en bloemkool nog 10-15 minuten.

  4. Laat de wortels afkoelen en doe ze vervolgens in de keukenmachine. Voeg het limoensap, de knoflook, kwark, tabasco en wat zout en peper naar smaak toe.

  5. Besmeer de wraps met de wortelspread (gebruik niet alles, een dun laagje is genoeg, de rest kun je bewaren in een luchtdicht potje in de koelkast) en beleg met de bloemkoolroosjes, granaatappelpitjes en pistachenoten. Je hoeft ze niet op te rollen; je eet ze als een pizza.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Purify 500ml

Purify 500ml

Weg met de afvalstoffen!

€ 27,50

Crackers Pompoen

Crackers Pompoen

Pompoen

€ 3,95