Bloemkoolsalade met pompoen
25 minuten
Hoofdgerecht, Lunch
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng de olijfolie met de za’atar en knoflook.
Verdeel de pompoen, bloemkoolroosjes en rode uien over de bakplaat. Besprenkel met het olijfoliemengsel en zet 25-30 minuten in de oven.
Bereid intussen de couscous volgens de instructies op de verpakking en kook de sperziebonen in 6 minuten beetgaar.
Meng de couscous met de kikkererwten, sperziebonen, het citroensap en de -rasp, en de meeste munt. Proef en breng eventueel op smaak met zout en peper.
Verdeel de couscoussalade over een grote schaal en leg de groentes erbovenop. Bestrooi met de witte kaas en granaatappelpitjes.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.