Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Bloemkoolsalade met pompoen 

25 minuten

Hoofdgerecht, Lunch

Vegetarisch

4 personen
Balance

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

bakplaat

bakpapier

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. Meng de olijfolie met de za’atar en knoflook.

  3. Verdeel de pompoen, bloemkoolroosjes en rode uien over de bakplaat. Besprenkel met het olijfoliemengsel en zet 25-30 minuten in de oven.

  4. Bereid intussen de couscous volgens de instructies op de verpakking en kook de sperziebonen in 6 minuten beetgaar.

  5. Meng de couscous met de kikkererwten, sperziebonen, het citroensap en de -rasp, en de meeste munt. Proef en breng eventueel op smaak met zout en peper.

  6. Verdeel de couscoussalade over een grote schaal en leg de groentes erbovenop. Bestrooi met de witte kaas en granaatappelpitjes.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Mood&Energy

Mood&Energy

Mood en Energy

€ 20,50

Synbioticum

Synbioticum

Voor een optimale darmwerking

€ 24,70