Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Herfstsalade met biefstuk

20 minuten

Lunch

Vlees

4 personen
Gemiddeld
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Voor de pesto:

Tools

Aluminiumfolie

Grillpan

Koekenpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verhit ½ eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de biefstuk in 3-4 minuten medium en goudbruin (aan beide kanten). Laat rusten onder aluminiumfolie.

  2. Snijd intussen de courgette in dunne, schuine plakken en bestrijk ze met ½ eetlepel olijfolie. Verhit de grillpan en gril de plakken in 5 minuten gaar – keer ze halverwege om. Bestrooi met zout en peper en laat afkoelen.

  3. Snijd de paddenstoelen in grove stukken. Verhit ½ eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de paddenstoelen samen met de oregano, zout en peper op hoog vuur in 5 minuten gaar. Laat ze iets afkoelen.

  4. Doe alle ingrediënten voor de rucola pesto in de keukenmachine en maal tot een grove pesto. Proef en breng eventueel extra op smaak met zout en peper

  5. Snijd de biefstuk in plakjes. Verdeel de sla over 2 borden, gevolgd door de courgette, paddenstoelen, rode ui en biefstuk. Druppel tot slot de pesto erover en serveer samen met het brood of crackers met mager beleg.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 15,50

MultiV Max +

MultiV Max +

Krachtige ondersteuning

€ 26,75