Rosbief met asperges en mosterdsaus
15 minuten
Hoofdgerecht, Lunch
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Meng in een kom de beide slasoorten en plakjes radijs door elkaar. Breng op smaak met een paar druppels azijn en wat peper en zout. Voeg ook de tomatenpartjes toe.
Meng voor de dressing de azijn, sherry en mosterd in een kommetje door elkaar. Verdeel de sla over 2 borden. Leg op elk bedje van sla 6 asperges. Vouw de rosbief dubbel en leg deze dakpansgewijs op de asperges. Verdeel de tomatenpartjes over de borden en maak af met de mosterddressing.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.