Rosbief met asperges en mosterdsaus

2 personen 15 min Vlees gerecht

Ingrediënten

  • 200 gram rosbief, in plakjes
  • 25 gram ijsbergsla, in reepjes
  • 25 gram rode sla, in reepjes
  • 8 peper en zout
  • 1 theelepel azijn
  • 2 tomaten, in partjes
  • 12 asperges, uit blik
  • Ingrediënten voor de dressing:
  • 1 theelepel azijn
  • 2 tomaten, in partjes
  • 3 eetlepels droge sherry
  • 1 eetlepel grove mosterd

Bereiden

  1. Meng in een kom de beide slasoorten en plakjes radijs door elkaar. Breng op smaak met een paar druppels azijn en wat peper en zout. Voeg ook de tomatenpartjes toe.

  2. Meng voor de dressing de azijn, sherry en mosterd in een kommetje door elkaar. Verdeel de sla over 2 borden. Leg op elk bedje van sla 6 asperges. Vouw de rosbief dubbel en leg deze dakpansgewijs op de asperges. Verdeel de tomatenpartjes over de borden en maak af met de mosterddressing.

Ontdek de unieke afvalmethode van NewFysic. Meer dan 100.000 mensen gingen je voor.

Ga direct aan de slag