Mihoencourgetti met tartaar
25-30 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de ui en knoflook 3-4 minuten. Voeg de kruiden toe en bak 1 minuut mee. Doe dan de tartaar in de pan en bak in 4-5 minuten rondom goudbruin.
Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking en giet af.
Doe intussen de rode peper en paprika in de wokpan en bak 3 minuten mee. Voeg dan de courgettelinten toe en bak dit alles nog 1-2 minuten. Doe tot slot de gember en sojasaus erbij en breng op smaak met zout en peper.
Voeg de noedels toe aan de ingrediënten in de wokpan en bak 1-2 minuten mee.
Serveer de noedels in diepe borden of kommetjes en bestrooi met de cashewnoten en bosui.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.