Groene asperges met parelhoen uit de wok
30 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Snijd de parelhoenfilet in reepjes en bestrooi ze met zout en peper.
Verwijder de harde uiteindes van de asperges en schaaf de courgette met een dunschiller of kaasschaaf in dunne linten. Snijd de bosui in schuine ringen (Ã 1 cm), halveer de cherrytomaatjes en hak de knoflook fijn.
Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de parelhoenfiletreepjes 3-4 minuten. Doe ze over in een bord en roerbak in dezelfde pan de asperges, lente-ui, cherrytomaatjes en knoflook 3-4 minuten.
Kook intussen de volkorenpasta of zilvervliesrijst volgens de instructies op de verpakking.
Doe de courgettelinten in de wok en bak ze 1 minuut mee.
Doe de eieren in de wok, laat ze een beetje stollen en schep dan de parelhoenreepjes erdoor. Schenk de vissaus erbij en roerbak alles nog 2-3 minuten.
Verdeel de pasta of zilvervliesrijst over borden, schep de inhoud van de wok erover en bestrooi tot slot met de cashewnoten.
*Back on Track: Als je het Back on Track programma volgt, kan je de volkoren pasta vervangen voor courghetti.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.