Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Groene asperges met parelhoen uit de wok

30 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

4 personen
Gemiddeld
BackOnTrack
Regular

Let op, je bekijkt een recept met de fases back-on-track, regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

dunschiller of kaasschaaf

wokpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Snijd de parelhoenfilet in reepjes en bestrooi ze met zout en peper.

  2. Verwijder de harde uiteindes van de asperges en schaaf de courgette met een dunschiller of kaasschaaf in dunne linten. Snijd de bosui in schuine ringen (à 1 cm), halveer de cherrytomaatjes en hak de knoflook fijn.

  3. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de parelhoenfiletreepjes 3-4 minuten. Doe ze over in een bord en roerbak in dezelfde pan de asperges, lente-ui, cherrytomaatjes en knoflook 3-4 minuten.

  4. Kook intussen de volkorenpasta of zilvervliesrijst volgens de instructies op de verpakking.

  5. Doe de courgettelinten in de wok en bak ze 1 minuut mee.

  6. Doe de eieren in de wok, laat ze een beetje stollen en schep dan de parelhoenreepjes erdoor. Schenk de vissaus erbij en roerbak alles nog 2-3 minuten.

  7. Verdeel de pasta of zilvervliesrijst over borden, schep de inhoud van de wok erover en bestrooi tot slot met de cashewnoten.

  8. *Back on Track: Als je het Back on Track programma volgt, kan je de volkoren pasta vervangen voor courghetti.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Smart Digest Max

Smart Digest Max

Vernieuwde, nog betere samenstelling.

€ 17,50

MultiV Max

MultiV Max

Hoogwaardige en optimaal gebalanceerde multi

€ 25,75