Paddenstoelensalade met een eitje
15-20 minuten
Lunch
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook en gember 1 minuut. Voeg de oesterzwammen toe en schep 1-2 minuten om. Doe dan de sojasaus erbij en bak de paddenstoelen naar de gewenste garing (een beetje knapperig is lekker!).
Breng intussen een steelpan met water aan de kook, doe de wittewijnazijn erbij en roer het water flink door, zodat er een kolk ontstaat. Breek de eieren vlak boven de kolk en kook ze 3½ minuut in zachtjes kokend water (zie tip).
Schep de sla om met de rest van de olijfolie. Verdeel de sla over twee diepe borden, gevolgd door de tomaten, rode ui en oesterzwammen. Leg op elk bord een gepocheerd eitje en garneer met de amandelen, pesto en het basilicum.
Tip:
Vind je een ei pocheren een beetje spannend? Je kunt een ei ook in plasticfolie verpakken en zachtjes in het kokende water laten zakken – gegarandeerd succes!
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.