Broccolisoep met pesto
25 minuten
Lunch
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steel in stukjes.
Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit de ui en knoflook 2-3 minuten. Voeg dan de broccoli en courgette toe en bak 3 minuten mee.
Voeg 1 liter water toe samen met de bouillonblokjes. Breng aan de kook en laat de broccolisoep 10 minuten koken.
Pureer de soep met een staafmixer glad. Roer de koffiemelk erdoor en breng de soep op smaak met zout en peper.
Maak de pesto door het basilicum, de knoflook, de yoghurt, de rucola en de pompoenpitten in de keukenmachine te doen. Laat de machine draaien en schenk dan geleidelijk de olie, het sinaasappel- en citroensap erbij. Proef en breng op smaak met zout en peper.
Meng de pesto met de yoghurt.
Verdeel de soep over kommen, garneer met de soja-pesto en tuinkers. Serveer samen met het brood met mager beleg.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.