Broccolisalade met vegetarische Kipstuckjes
15 minuten
Lunch
Veganistisch, Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Breng een pan water aan de kook en blancheer de broccoli 5-6 minuten tot de roosjes en stukjes steel beetgaar zijn. Laat ze afkoelen onder koud stromend water (zo behouden de roosjes hun groene kleur). Laat de broccoli uitlekken op een schone theedoek.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook 2-3 minuten. Voeg de vegetarische Kipstuckjes toe en bak ze rondom in 3-4 minuten goudbruin en gaar.
Doe de broccoli in een grote kom en schep om met de rode ui, vegetarische Kipstuckjes en plantaardige yoghurt. Breng op smaak met zout en peper en strooi de granaatappelpitjes erover.