Coquille / citroengras spiesjes van de BBQ

2 personen 40 min Vis gerecht

Coquille / citroengras spiesjes van de BBQ – NewFysic

Ingrediënten

  • 2 citroengrasstengels
  • 2 coquilles
  • 1 limoenen, in partjes
  • 1/2 sinaasappel (alleen het sap)
  • 2 cm verse gember
  • 1 knoflook teentje
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 takjes verse koriander
  • peper en zout

Benodigdheden

  • Grillpan of barbecue

Bereiden

  1. Pers het teentje knoflook fijn. Snijd de korianderblaadjes en de gember fijn. Meng de sinaasappelsap, knoflook, koriander, gember en olijfolie tot een marinade.

  2. Rijg de coquilles overlangs aan de citroengrasstengels en wentel ze in de marinade. Laat de spiesjes minimaal 30 minuten marineren.

  3. Verhit een grillpan, dep de spiesjes een beetje droog en grill ze om en om in ca. 4 minuten aan beide kanten lichtbruin en net gaar. Bestrooi ze met een beetje peper en zout. Serveer met partjes limoen om erover uit te knijpen.

Ontdek de unieke afvalmethode van NewFysic. Meer dan 100.000 mensen gingen je voor.

Ga direct aan de slag