Borrelkrans
20 minuten
Hapjes
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 10 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Rijg op iedere cocktailprikker eerst een zwarte olijf, gevolgd door een plakje vleeswaren, artisjokhart, mozzarella, snoeptomaatje en groene olijf. Bestrooi met wat zout en peper.
Zet een grote mok omgekeerd op een grote borrelplank of platte schaal. Maak met de takjes rozemarijn een ‘zonnetje’ rondom de mok. Leg erop en eromheen 10 gevulde cocktailprikkers en stapel er daar weer tien op, zodat je een goedgevuld kranseffect krijgt. Haal tot slot de mok weg.
Tip: Je kunt in plaats van cocktailprikkers ook rozemarijntakjes gebruiken. Ris aan de onderkant van de rozemarijntakjes de blaadjes eraf – zorg dat je ongeveer 2 cm aan de bovenkant eraan laat zitten. Ziet er ook leuk uit!