Ansjovis op een bedje van gegrilde rode ui
30 minuten
Hapjes
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de uien in dunne ringetjes. Fruit ze ca. 8 minuten zacht in wat Frylight bakspray/olijfolie en blus af met een scheutje witte wijn. Doe de zoetstof erbij en laat nog ca. 2 minuten doorgaren.
Maak ondertussen de visjes schoon: verwijder de graten, maar laat de helften aan de rugkant vast zitten. Besprenkel met wat citroensap en klap ze weer dicht. Leg de visjes in een ovenschaal en bak ze in een voorverwarmde oven in ca. 10 minuten net gaar.
Leg op elk bord een lepel gestoofde uien, daarop de ansjovisjes en bestrooi met wat fijngehakte muntblaadjes en nog wat druppels citroensap.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.