Frambozenmousse
15 minuten
Nagerecht
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Laat de gelatine 10 minuten weken in koud water. Pers de citroen uit. Meng de yoghurt met de zoetstof (naar smaak) en het citroensap.
Houd een aantal frambozen apart voor de garnering. Pureer de overige frambozen in een keukenmachine of met een staafmixer en voeg ze toe aan de yoghurt.
Warm de melk op in een steelpannetje. Knijp de gelatine uit en los op in de lauwe-warme melk. Voeg bij de yoghurt en roer alles goed door elkaar. Giet het mengsel in een longdrinkglas, versier het met enkele frambozen en laat het minstens 2 uur in de koelkast opstijven.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.