Kersen-chocolademousse
15 minuten
Nagerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Maal de kersen, de citroenrasp en het sap, plus de yoghurt in de keukenmachine of met een staafmixer.
Verwarm de melk in een pannetje en voeg de uitgeknepen gelatine toe. Laat oplossen in de warme melk. Voeg dan de kersenyoghurt toe en roer goed door elkaar.
Haal 2 flinke eetlepels van het mengsel eruit en doe samen met het cacaopoeder in een kommetje. Roer goed door elkaar, dek af met plasticfolie en zet in de koelkast. Giet de rest van het kersen-yoghurtmengsel in 2 hoge glazen en dek af met plasticfolie. Laat beide 2 uur opstijven in de koelkast.
Doe de kersen-chocolademousse in een spuitzakje en spuit het op de kersenmousse in de glazen. Garneer met de pistachenoten en verse munt.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.