Marokkaanse kipdrumsticks met bloemkoolrijst
60 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Bestrooi de kipdrumsticks met zout en peper. Verhit de olijfolie in een grote stoofpan en bak de kipdrumsticks in 10 minuten rondom goudbruin. Haal ze uit de pan.
Doe de ui, knoflook, het gemberpoeder, de ras el hanout en het kurkumapoeder in de pan en bak ze 4-5 minuten. Voeg de citroenrasp en het -sap toe gevolgd door 350 milliliter water en de kipdrumsticks. Leg het deksel op de pan en laat dit alles 40 minuten zachtjes stoven.
Voeg de olijven toe en verhit ze 5 minuten mee.
Bereid intussen de bloemkoolrijst volgens de instructies op de verpakking.
Serveer de kipstoof met de bloemkoolrijst en bestrooi met de lente-ui en korianderblaadjes.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.