Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Marokkaanse kipdrumsticks met bloemkoolrijst

60 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

4 personen
Gemiddeld
BackOnTrack

Let op, je bekijkt een recept van de back-on-track fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

stoofpan

rasp

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Bestrooi de kipdrumsticks met zout en peper. Verhit de olijfolie in een grote stoofpan en bak de kipdrumsticks in 10 minuten rondom goudbruin. Haal ze uit de pan.

  2. Doe de ui, knoflook, het gemberpoeder, de ras el hanout en het kurkumapoeder in de pan en bak ze 4-5 minuten. Voeg de citroenrasp en het -sap toe gevolgd door 350 milliliter water en de kipdrumsticks. Leg het deksel op de pan en laat dit alles 40 minuten zachtjes stoven.

  3. Voeg de olijven toe en verhit ze 5 minuten mee.

  4. Bereid intussen de bloemkoolrijst volgens de instructies op de verpakking.

  5. Serveer de kipstoof met de bloemkoolrijst en bestrooi met de lente-ui en korianderblaadjes.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 3,95

MultiV Fem

MultiV Fem

Hoogwaardige en optimaal gebalanceerde multi

€ 25,75