Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Slanke pannacota

30 minuten + 2 uur in de koelkast minuten

Nagerecht

Vegetarisch

2 personen
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Puddingvormpjes of glaasjes + staafmixer

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Week de gelatine in ruim koud water. Bewaar 1 eetlepel limoensap en breng in een pan de rest van het sap met de rasp van 1 limoen en 25 ml water aan de kook.

  2. Knijp de blaadjes gelatine goed uit en los deze op in het warme limoenvocht nadat je deze van het vuur hebt gehaald. Laat dit mengsel een beetje afkoelen en roer dan de karnemelk en zoetstof erdoor. Laat dit verder afkoelen tot het geleiachtige wordt.

  3. Vet de puddingvormpjes in en schenk de karnemelkmassa erin. Laat de puddinkjes ongeveer 2 uur opstijven in de koelkast.

  4. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd de ene helft in stukjes en pureer de andere helft. Schep die met de rest van de geraspte limoenschil, munt en 1 eetlepel limoensap in een kom door elkaar. Laat dit mengsel een halfuurtje staan.

  5. Keer de karnemelkpuddinkjes om op twee kleine bordjes en schep het aardbeienmengsel eroverheen. Tip: als de puddinkjes niet meteen loskomen zet ze dan heel even in een bak met heet water.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Super Q10

Super Q10

Vermindert de tekenen van het ouder worden

€ 21,50

Crackers Pompoen

Crackers Pompoen

Pompoen

€ 4,25