Slanke pannacota
30 minuten + 2 uur in de koelkast minuten
Nagerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Week de gelatine in ruim koud water. Bewaar 1 eetlepel limoensap en breng in een pan de rest van het sap met de rasp van 1 limoen en 25 ml water aan de kook.
Knijp de blaadjes gelatine goed uit en los deze op in het warme limoenvocht nadat je deze van het vuur hebt gehaald. Laat dit mengsel een beetje afkoelen en roer dan de karnemelk en zoetstof erdoor. Laat dit verder afkoelen tot het geleiachtige wordt.
Vet de puddingvormpjes in en schenk de karnemelkmassa erin. Laat de puddinkjes ongeveer 2 uur opstijven in de koelkast.
Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd de ene helft in stukjes en pureer de andere helft. Schep die met de rest van de geraspte limoenschil, munt en 1 eetlepel limoensap in een kom door elkaar. Laat dit mengsel een halfuurtje staan.
Keer de karnemelkpuddinkjes om op twee kleine bordjes en schep het aardbeienmengsel eroverheen. Tip: als de puddinkjes niet meteen loskomen zet ze dan heel even in een bak met heet water.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.