Sushi-burgers met zalm, komkommer en kappertjes
90 minuten
Voorgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 6 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de bruine ronde rijst volgens de instructies op de verpakking. Roer de rijstazijn erdoor en laat helemaal afkoelen (dit duurt ongeveer 1,5 uur).
Verdeel de rijst over de muffinbakvorm en druk goed aan met een lepel. Zet even in de koelkast.
Maak intussen de dressing door alle ingrediënten door elkaar te mengen. Proef en breng eventueel extra op smaak met peper en zout.
Snijd de zalmfilet in kleine blokjes en doe ze in een kom. Schil en rasp de gember en schep die samen met de sesamolie door de zalmblokjes.
Halveer de komkommer en schaaf met behulp van een kaasschaaf of mandoline in lange slierten. Snijd de lente-ui in ringetjes.
Haal de rijst voorzichtig uit de muffinbakvorm en leg ze met de brede kant naar boven op een plank. Smeer ze in met de kurkumasaus. Leg daarbovenop de zalm, gevolgd door een dubbelgevouwen komkommersliert, de lente-ui en kappertjes. Bestrooi ze tot slot met sesamzaad en waterkers.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.