Tonijncarpaccio met rucolapesto en appelkappertjes
15 minuten
Voorgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Doe alle ingrediënten voor de rucolapesto in de keukenmachine en maal tot een grove pesto. Proef en breng eventueel extra op smaak met zout en peper.
Dep de tonijnsteak droog met keukenpapier. Meng de azijn met de olijfolie, plus wat zout en het chilipoeder. Smeer de tonijnmoot hiermee in.
Verhit een grillpan en gril de tonijnmoot rondom aan. Let op: niet te lang, dan blijft hij nog mooi rosé van binnen.
Bestrooi de tonijnsteak rondom met het sesamzaad. Snijd hem met een scherp mes in dunne plakjes en verdeel de plakjes over twee borden.
Lepel er wat rucolapesto over en garneer met de tuinkers of bosuiringetjes en appelkappertjes.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.