Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Tonijncarpaccio met rucolapesto en appelkappertjes

15 minuten

Voorgerecht

Vis

2 personen
Eenvoudig
BackOnTrack

Let op, je bekijkt een recept van de back-on-track fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Rucolapesto:

Tools

Keukenmachine

Keukenpapier

Grillpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Doe alle ingrediënten voor de rucolapesto in de keukenmachine en maal tot een grove pesto. Proef en breng eventueel extra op smaak met zout en peper.

  2. Dep de tonijnsteak droog met keukenpapier. Meng de azijn met de olijfolie, plus wat zout en het chilipoeder. Smeer de tonijnmoot hiermee in.

  3. Verhit een grillpan en gril de tonijnmoot rondom aan. Let op: niet te lang, dan blijft hij nog mooi rosé van binnen.

  4. Bestrooi de tonijnsteak rondom met het sesamzaad. Snijd hem met een scherp mes in dunne plakjes en verdeel de plakjes over twee borden.

  5. Lepel er wat rucolapesto over en garneer met de tuinkers of bosuiringetjes en appelkappertjes.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Vakantiepakket groot

Vakantiepakket groot

Lekker genieten van eten en drinken

€ 54,00

Meer info
Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 3,95