Zalm amuse
24 minuten
Voorgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Snijd de citroen doormidden, pers de helft uit en snijd de andere helft in 4 partjes.
Meng de huttenkase samen met een klein beetje fijngehakte dille, citroensap en een snufje peper en zout.
Doe het mengsel in een spuitzak (of knip een hoekje van een boterhamzakjeaf) en spuit dit in de 4 glaasjes.
Snijd de gerookte zalm door vieren en verdeel vervolgens over elk glaasje 50 gram zalm. Schep hier ook wat komkommerblokjes overheen. Maak de zalm amuse af met een partje citroen en een takje dille.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.