Frisse komkommersoep met Hollandse garnalen
10 minuten
Voorgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Snijd de komkommer in de lengte doormidden en haal met behulp van een lepel de zaadlijsten eruit. Hak de komkommer in grove stukken.
Pel de sjalot en hak in grove stukken.
Doe de komkommer, sjalot, het gemberpoeder en de dragon in de keukenmachine en maal tot een gladde soep. Heb je geen keukenmachine? Je kunt ook een staafmixer of blender gebruiken.
Voeg de olijfolie, azijn en yoghurt toe en mix nog eens. Breng de komkommersoep op smaak met zout en peper.
Schep de soep in 2 kleine glaasjes of kommetjes en verdeel de Hollandse garnalen, lente-ui en rode peper erover.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.