Dit is dé oefening voor een slanke taille

24 oktober 2019

Dit is dé oefening voor een slanke taille

De wespentaille: wie wil ‘m niet? Gezond eten en genoeg bewegen doen al wonderen. Maar om de natuur nog een extra zetje te geven, kun je deze oefening doen.

En vervolgens een nieuwe bikini kopen, natuurlijk 😉

De side plank

De side plank, ofwel de zijplank, helpt je sterker te worden in je middenrif. De oefening activeert je diepe buikspieren en zorgt zo voor een slankere taille. Daarnaast werk je aan je balans en uithoudingsvermogen. Onderstaande video demonstreert de perfecte side plank, voor verschillende niveaus. Gaat de ‘beginnersversie’ je goed af? Schakel dan over op de zwaardere variant.

Zit je even niet zo lekker in je vel? Slik dan Mood & Energy van NewFysic. Na ongeveer een half uurtje voel je je energieker en positiever.

Dit artikel werd geschreven door Merel (23), die onlangs begon aan haar eerste baan en zich rustig maar zeker losmaakt van haar (met bier gevulde) studentenleven. Samen met haar huisgenoten probeert ze door middel van de NewFysic methode wat rust en regelmaat in haar rijke sociale leven te krijgen.

Bekijk onze populairste artikelen over afvallen en een gezonde levensstijl:

  1. Het gevaar van buikvet en visceraal vet
  2. Hoeveel calorieën heb ik per dag nodig?
  3. Gezond afvallen: feiten en tips. Alles over gezond en duurzaam afslanken
  4. Supplementen en afvallen: wat werkt er wel

Foto: Pete Bellis via Unsplash

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen