Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Biefstukmaaltijdsalade met slanke pesto

25 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

2 personen
Gemiddeld
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Ingrediënten voor de pesto:

Tools

aluminiumfolie

keukenmachine

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Leg de stukken paprika met het vel naar boven onder een hete grill tot het vel zwart is. Dek ze af met een theedoek en laat afkoelen. Trek het vel van de paprika’s af en hak het vruchtvlees in stukjes.

  2. Verhit olijfolie in een koekenpan. Schroei de biefstuk op hoog vuur aan beide kanten dicht. Zet het vuur daarna lager en bak de biefstuk samen met de champignons nog 2-3 minuten aan beide kanten tot de biefstuk mooi rosé is. Laat de biefstuk 5 minuten rusten in aluminiumfolie, en snij daarna het vlees in plakjes. Breng op smaak met wat zout en peper.

  3. Maak de pesto door de blaadjes basilicum, knoflook en pompoenzaadjes fijn te malen in een keukenmachine. Laat de machine draaien en schenk dan de olie, het sinaasappel- en citroensap erbij. Voeg wat zout en peper toe.

  4. Kook intussen de volkoren penne gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat de penne uitlekken en meng de pesto erdoor. Voeg de paprika’s, plakjes biefstuk, champignons en blaadjes basilicum toe aan de pasta en meng het geheel goed door elkaar. Garneer eventueel met wat blaadjes basilicum.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 15,50

MultiV Fem +

MultiV Fem +

Krachtige ondersteuning

€ 26,75