Biefstukmaaltijdsalade met slanke pesto
25 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Leg de stukken paprika met het vel naar boven onder een hete grill tot het vel zwart is. Dek ze af met een theedoek en laat afkoelen. Trek het vel van de paprika’s af en hak het vruchtvlees in stukjes.
Verhit olijfolie in een koekenpan. Schroei de biefstuk op hoog vuur aan beide kanten dicht. Zet het vuur daarna lager en bak de biefstuk samen met de champignons nog 2-3 minuten aan beide kanten tot de biefstuk mooi rosé is. Laat de biefstuk 5 minuten rusten in aluminiumfolie, en snij daarna het vlees in plakjes. Breng op smaak met wat zout en peper.
Maak de pesto door de blaadjes basilicum, knoflook en pompoenzaadjes fijn te malen in een keukenmachine. Laat de machine draaien en schenk dan de olie, het sinaasappel- en citroensap erbij. Voeg wat zout en peper toe.
Kook intussen de volkoren penne gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat de penne uitlekken en meng de pesto erdoor. Voeg de paprika’s, plakjes biefstuk, champignons en blaadjes basilicum toe aan de pasta en meng het geheel goed door elkaar. Garneer eventueel met wat blaadjes basilicum.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.