Couscous met zalmspiesjes
50 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Doe de zalm in een kom samen met de helft van de knoflook, de helft van de dille, rasp en sap van ½ limoen en de olijfolie. Schep om en laat 30 minuten marineren.
Kook intussen de couscous volgens de instructies op de verpakking en voeg een bouillonblokje toe voor extra smaak.
Breng een pan water aan de kook en kook de broccoliroosjes in ongeveer 4 minuten gaar.
Verhit een grillpan. Rijg de zalmblokjes aan satéprikkers en gril ze 4-5 minuten, tot de zalm gaar is maar nog wel glazig – draai regelmatig.
Maak intussen de saus: meng de magere kwark met de rest van de knoflook en dille.
Snijd de halve limoen in plakjes.
Schep de couscous om met de broccoli, cherrytomaatjes en zongedroogde tomaatjes, en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de couscoussalade over borden en leg de zalmspiesjes erbij. Lepel er wat knoflook-yoghurtsaus op en geef de plakjes limoen erbij.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.