Bloemkoolpizza met verse groenten en tonijn
45 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de bloemkool in roosjes en kook deze in ca. 5 á 6 minuten gaar. Laat afkoelen en doe het geheel in de keukenmachine. Blender kort totdat deze op rijstkorrels lijken. Doe het geheel in een theedoek en knijp al het water er goed uit.
Mix de bloemkool samen met de eieren, kruiden, peper en zout. Bekleed een bakplaat met bakpapier en spreid het geheel uit over de plaat en zet in de oven voor ca. 25 minuten. Snijd ondertussen de groenten in schijfjes of reepjes. Haal de bodem uit de oven en verspreid de tomatenpuree hierover.
Vervolgens beleg je de pizzabodem met de stukjes groenten en de tonijn. Zet de pizza dan nogmaals in de oven voor ca. 10 minuten en zet hem op de roosterstand. Strooi uit de oven direct wat verse basilicum of rucola over de pizza.
Tip:
Deze pizza is ook lekker met gerookte kipreepjes.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.