Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Spaghettitaart

45 minuten

Hoofdgerecht

Vegetarisch

4 personen
Gemiddeld
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

springvorm (Ø 24 cm)

bakpapier

wok

aluminiumfolie

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een springvorm met bakpapier.

  2. Verhit de olijfolie in een wok op middelhoog vuur en bak de ui en knoflook 2 minuten. Voeg dan de tomatenpuree en champignons toe, gevolgd door een scheutje water en bak 5-6 minuten mee – roer regelmatig.

  3. Doe de spinazie en tijm erbij en laat de spinaziebladeren al roerend slinken. Voeg de tomatenblokjes toe, draai het vuur laag en laat 5 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper.

  4. Kook intussen de spaghetti volgens de instructies op de verpakking, maar haal 3 minuten van de kooktijd af (je zet de spaghettitaart straks ook nog in de oven).

  5. Roer de spaghetti door de saus, gevolgd door de eieren. Schep dit alles in de met bakpapier beklede springvorm en verdeel de feta en cherrytomaatjes erover.

  6. Bak de spaghettitaart ongeveer 25 minuten in de oven. Dreigt de feta te verbranden? Dek de taart dan af met aluminiumfolie.

  7. Haal de spaghettitaart uit de oven, laat 5 minuten staan voordat je de springvorm eraf haalt en garneer met de basilicumblaadjes.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MenoFysic

MenoFysic

Voor vrouwen van 40+

€ 30,50

Great Hair

Great Hair

For Woman

€ 20,50