Spaghettitaart
45 minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een springvorm met bakpapier.
Verhit de olijfolie in een wok op middelhoog vuur en bak de ui en knoflook 2 minuten. Voeg dan de tomatenpuree en champignons toe, gevolgd door een scheutje water en bak 5-6 minuten mee – roer regelmatig.
Doe de spinazie en tijm erbij en laat de spinaziebladeren al roerend slinken. Voeg de tomatenblokjes toe, draai het vuur laag en laat 5 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper.
Kook intussen de spaghetti volgens de instructies op de verpakking, maar haal 3 minuten van de kooktijd af (je zet de spaghettitaart straks ook nog in de oven).
Roer de spaghetti door de saus, gevolgd door de eieren. Schep dit alles in de met bakpapier beklede springvorm en verdeel de feta en cherrytomaatjes erover.
Bak de spaghettitaart ongeveer 25 minuten in de oven. Dreigt de feta te verbranden? Dek de taart dan af met aluminiumfolie.
Haal de spaghettitaart uit de oven, laat 5 minuten staan voordat je de springvorm eraf haalt en garneer met de basilicumblaadjes.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.