Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Kabeljauw in ham uit de oven

45 minuten

Hoofdgerecht

Vis

4 personen
Gemiddeld
BackOnTrack
Regular
Reset

Let op, je bekijkt een recept met de fases back-on-track, regular, reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

grote ovenschaal

4 cocktailprikkers

aluminiumfolie

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en vet een ovenschaal in met de olijfolie.

  2. Leg de ham op een snijplank en leg op iedere plak een kabeljauwfilet. Bestrooi met wat zout en peper.

  3. Smeer de bovenkant van de kabeljauw in met de tomaten tapenade en verdeel de limoenrasp erover. Vouw de plakken ham eromheen en zet vast met een cocktailprikker.

  4. Leg de vispakketjes voorzichtig in de ovenschaal en verdeel de tomaten, olijven, groene asperges en rode uien eromheen.

  5. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en bak de vis 15 minuten in de oven. Verwijder de aluminiumfolie en bak de vis en de groentes nog eens 10 minuten.

  6. Bereid de spelt volgens de instructies op de verpakking, en voeg het bouillonblokje toe.

  7. Haal de vis en groentes uit de oven en garneer met het basilicum. Serveer samen met de gekookte spelt.

    * Back On Track: laat de spelt achterwege.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Max +

MultiV Max +

Krachtige ondersteuning

€ 25,75

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 3,95