Kabeljauw in ham uit de oven
45 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 °C en vet een ovenschaal in met de olijfolie.
Leg de ham op een snijplank en leg op iedere plak een kabeljauwfilet. Bestrooi met wat zout en peper.
Smeer de bovenkant van de kabeljauw in met de tomaten tapenade en verdeel de limoenrasp erover. Vouw de plakken ham eromheen en zet vast met een cocktailprikker.
Leg de vispakketjes voorzichtig in de ovenschaal en verdeel de tomaten, olijven, groene asperges en rode uien eromheen.
Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en bak de vis 15 minuten in de oven. Verwijder de aluminiumfolie en bak de vis en de groentes nog eens 10 minuten.
Bereid de spelt volgens de instructies op de verpakking, en voeg het bouillonblokje toe.
Haal de vis en groentes uit de oven en garneer met het basilicum. Serveer samen met de gekookte spelt.
* Back On Track: laat de spelt achterwege.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.