Spinazietaart met ansjovis
45 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 3 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een springvorm met bakpapier.
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
Klop de eieren in een grote kom los met een garde. Voeg de spinazie, broccoli, cherrytomaatjes, ui, knoflook, komijn en wat zout en peper toe en schep goed om. Roer als laatste de ansjovisfilets en pasta erdoor.
Doe het mengsel over in de met bakpapier beklede springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Verdeel de witte kaasblokjes erover.
Zet de springvorm in de oven en bak de spinazietaart in ongeveer 35 minuten gaar. Gaat de bovenkant te hard en is het ei vanbinnen nog niet gestold? Dek dan af met een vel aluminiumfolie.
Controleer of het ei gestold is en zet eventueel nog even terug in de oven. Bestrooi vlak voor het serveren eventueel nog met de alfalfa of tuinkers.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.