Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Spinazietaart met ansjovis

45 minuten

Hoofdgerecht

Vis

3 personen
Eenvoudig
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

springvorm (Ø 20 cm

bakpapier

garde

aluminiumfolie (optioneel)

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 3 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een springvorm met bakpapier.

  2. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.

  3. Klop de eieren in een grote kom los met een garde. Voeg de spinazie, broccoli, cherrytomaatjes, ui, knoflook, komijn en wat zout en peper toe en schep goed om. Roer als laatste de ansjovisfilets en pasta erdoor.

  4. Doe het mengsel over in de met bakpapier beklede springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Verdeel de witte kaasblokjes erover.

  5. Zet de springvorm in de oven en bak de spinazietaart in ongeveer 35 minuten gaar. Gaat de bovenkant te hard en is het ei vanbinnen nog niet gestold? Dek dan af met een vel aluminiumfolie.

  6. Controleer of het ei gestold is en zet eventueel nog even terug in de oven. Bestrooi vlak voor het serveren eventueel nog met de alfalfa of tuinkers.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Mood&Energy

Mood&Energy

Mood en Energy

€ 20,50

Switch

Switch

Eenvoudig afbouwen

€ 29,95

Meer info