Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Scholfilet rolletjes met paddenstoel en kervel

35 minuten

Hoofdgerecht

Vis

4 personen
Gemiddeld
BackOnTrack

Let op, je bekijkt een recept van de back-on-track fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Cocktailprikkers

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de scholfilets naast elkaar. Draai de champignonstelen uit de hoedjes. Hak de steeltjes fijn en meng ze met de kervel en zure room. Verdeel dit mengsel over de scholfilets, rol deze strak op en steek ze vast met een cocktailprikker. Leg de rolletjes naast elkaar in
    een ovenschotel.

  2. Schenk de bouillon over de visrolletjes en doe er wat versgemalen zwarte peper op. Dek dit af met aluminiumfolie en zet het gerecht 15 minuten in het midden van de oven.

  3. Snijd de champignonhoedjes in plakjes. Verhit wat olijfolie en bak de paddenstoel plakjes 2 minuten in een koekenpan.

  4. Schep de visrolletjes uit de schaal en houd ze warm. Voeg tomatenpuree, cayennepeper en kookvocht bij de kastanjechampignons en laat dit iets inkoken. Serveer de visrolletjes met wat saus eromheen.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Fem

MultiV Fem

Hoogwaardige en optimaal gebalanceerde multi

€ 25,75

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 3,95