Scholfilet rolletjes met paddenstoel en kervel
35 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de scholfilets naast elkaar. Draai de champignonstelen uit de hoedjes. Hak de steeltjes fijn en meng ze met de kervel en zure room. Verdeel dit mengsel over de scholfilets, rol deze strak op en steek ze vast met een cocktailprikker. Leg de rolletjes naast elkaar in
een ovenschotel.Schenk de bouillon over de visrolletjes en doe er wat versgemalen zwarte peper op. Dek dit af met aluminiumfolie en zet het gerecht 15 minuten in het midden van de oven.
Snijd de champignonhoedjes in plakjes. Verhit wat olijfolie en bak de paddenstoel plakjes 2 minuten in een koekenpan.
Schep de visrolletjes uit de schaal en houd ze warm. Voeg tomatenpuree, cayennepeper en kookvocht bij de kastanjechampignons en laat dit iets inkoken. Serveer de visrolletjes met wat saus eromheen.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.