Regenboogsalade met kip en dillekwark
15-20 minuten
Hoofdgerecht, Lunch
Gevogelte
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Bestrooi de kalkoen- of kipfilet met zout en peper.
Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de kalkoen- of kipfilet in 2 minuten rondom goudbruin. Voeg de bloemkool- en broccoliroosjes toe en bak ze 4-5 minuten mee, tot ze gaar zijn en de kip of kalkoen ook.
Meng intussen de kwark met de dille en breng op smaak met peper.
Verdeel de sla over 2 kommen en schep om met de rest van de olijfolie. Rangschik de cherrytomaatjes, komkommer, paprika, kalkoen- of kip, en de bloemkool- en broccoliroosjes erover.
Schep er een dot dilleyoghurt op en bestrooi tot slot met een snuf gerookte-paprikapoeder.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.