Alleen deze week nog 25% Lentekorting!

START NU!

Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Regenboogsalade met kip en dillekwark

15-20 minuten

Hoofdgerecht, Lunch

Gevogelte

2 personen
Reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Koekenpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Bestrooi de kalkoen- of kipfilet met zout en peper.

  2. Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de kalkoen- of kipfilet in 2 minuten rondom goudbruin. Voeg de bloemkool- en broccoliroosjes toe en bak ze 4-5 minuten mee, tot ze gaar zijn en de kip of kalkoen ook.

  3. Meng intussen de kwark met de dille en breng op smaak met peper.

  4. Verdeel de sla over 2 kommen en schep om met de rest van de olijfolie. Rangschik de cherrytomaatjes, komkommer, paprika, kalkoen- of kip, en de bloemkool- en broccoliroosjes erover.

  5. Schep er een dot dilleyoghurt op en bestrooi tot slot met een snuf gerookte-paprikapoeder.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Synbioticum

Synbioticum

Voor een optimale darmwerking

€ 24,70

Crackers Pompoen

Crackers Pompoen

Pompoen

€ 3,95