Knolselderij-champignonpasta
30 minuten
Hoofdgerecht
Veganistisch, Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verhit de olijfolie in een grote pan met dikke bodem en bak de ui en knoflook 2-3 minuten.
Voeg het komijn- en venkelzaad toe, gevolgd door de paddenstoelenmix, takjes tijm en rozemarijn. Bak op hoog vuur 2 minuten.
Doe de blokjes knolselderij en spruitjes erbij en bak ze 3-4 minuten mee. Schenk een kopje water in de pan, gevolgd door de kookroom en breng aan de kook. Kook dit alles 10-15 minuten, tot de knolselderij gaar is en de saus is ingekookt. Gaat het te hard? Je kunt altijd nog een beetje water toevoegen.
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
Haal de takjes tijm en rozemarijn uit de pan. Doe dan de pasta bij de knolselderij in de pan en schep om. Verdeel over borden en garneer met de hazelnoten.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.