Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Knolselderij-champignonpasta

30 minuten

Hoofdgerecht

Veganistisch, Vegetarisch

4 personen

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

grote pan met dikke bodem

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verhit de olijfolie in een grote pan met dikke bodem en bak de ui en knoflook 2-3 minuten.

  2. Voeg het komijn- en venkelzaad toe, gevolgd door de paddenstoelenmix, takjes tijm en rozemarijn. Bak op hoog vuur 2 minuten.

  3. Doe de blokjes knolselderij en spruitjes erbij en bak ze 3-4 minuten mee. Schenk een kopje water in de pan, gevolgd door de kookroom en breng aan de kook. Kook dit alles 10-15 minuten, tot de knolselderij gaar is en de saus is ingekookt. Gaat het te hard? Je kunt altijd nog een beetje water toevoegen.

  4. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.

  5. Haal de takjes tijm en rozemarijn uit de pan. Doe dan de pasta bij de knolselderij in de pan en schep om. Verdeel over borden en garneer met de hazelnoten.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Mood&Energy

Mood&Energy

Mood en Energy

€ 20,50

MultiV Fem +

MultiV Fem +

Krachtige ondersteuning

€ 25,75