Boerenkool-sinaasappelsalade met yoghurtdressing
20 minuten
Voorgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 175°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Doe de rodekool in een kom, samen met een snuf zout en de rasp en het sap van de sinaasappel. Zet apart.
Pel en snijd de bloedsinaasappel en grapefruit in plakken.
Doe de boerenkool in een kom en schep om met de olijfolie en komijn. Verdeel dit over de met bakpapier beklede bakplaat en rooster 5-7 minuten in de voorverwarmde oven.
Meng de yoghurt met 1 teen knoflook en kardemom, plus wat zout en peper.
Verdeel de boerenkool over 2 borden, gevolgd door de rodekool en plakken bloedsinaasappel en grapefruit. Strooi de granaatappelpitjes en pompoenpitten erover en breng de salade eventueel nog op smaak met zout en peper. Serveer en geef de yoghurt-kardemomdressing erbij.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.