Broccolimousse met een Ardennenham spiesje
20 minuten
Hapjes
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Rijg de Ardennerham heen en weer zigzaggend aan de cocktailprikkers. Zet de hamprikkers op een bordje ca. 2 minuten op vol vermogen in de magnetron. De ham gaat dan bakken en wordt iets knapperig. Laat ze even uitlekken op keukenpapier.
Verdeel de broccoli in roosjes. Breng de bouillon aan de kook en laat de roosjes ca. 10 minuten garen. Neem de broccoli uit de bouillon, pureer met de crème fraîche en voeg zoveel kookvocht toe dat er een smeuïge crème ontstaat. Breng op smaak met peper en zout en lepel de mousse over in 4 glaasjes.
Steek een ham prikker in de glaasjes en serveer lauwwarm.